Uitslag koppelwedstrijd 11 oktober 2020

Het was vanmorgen een echte herfstdag. Harde wind afgewisseld met fikse regenbuien.
Geen weer voor watjes maar voor echte bikkels.
Vol goede moed waren 20 vissers afgereisd naar Coevorden, om te strijden voor de punten. Na de loting en toespraak van onze voorzitter zochten de vissers hun stek op. Materiaal klaarzetten, nog snel een kop koffie en wachten op de toeter. Eindelijk, nu gaat het gebeuren. Na een bombardement van voerballen is het afwachten begonnen. Zit er vis??? Willen ze bijten ?????? Zenuwslopend!
Vangt de buurman al vis, waarom ik nog niet, heb ik wel het goede voer.
Ja, al deze dingen passeren de revue. Ik had vanmorgen een snoek op mijn voerplek.
Niet bevorderlijk voor de vangsten. Mijn buurman een snoekbaars. Hij ving hem en zette hem weer terug. Ik vroeg hem later waarom. In Duitsland is dat verplicht, kreeg ik als antwoord. Ik dacht nog, ik ben toch wel in Nederland, soms begin je aan jezelf
te twijfelen. De morgen vloog voorbij. Na het wegen van de vis werd de balans opgemaakt.
Je hebt altijd winnaars en verliezers, maar vandaag zijn er geen verliezers. Iedereen had een prijs .
Een geslaagde visdag met alleen  tevreden mensen. Ik denk voor herhaling vatbaar.

Henk Smit.

De koppels zaten deze keer niet bij elkaar, maar gescheiden. De ene helft viste bij de Emco en de andere helft bij de Dibo.