Uitslag koppelwedstrijd 18 september 2022

Onder zeer natte omstandigheden zijn 20 koppels en 1 solo visser vanmorgen begonnen aan de wedstrijd. Bestuursleden hebben vrijdagavond de stekken uitgezet, gemaaid en gemarkeerd. Zo kreeg ieder koppel een mooie, ruime visplek.

Er is vandaag in twee vakken gevist. Vak A 11 stekken en vak B 10 stekken. De loting is altijd spannend. Wie heeft een gelukkige hand en trekt een kopplek. Je kunt ook door een vismaat een nummer voor je laten trekken.
Zoals Henk Smit en Chris Dekker, Henk Hakkers trok nr 12 voor hen. Dit was een kopplek. Henk Hakkers had zelf een stek in het midden.

Bij het opbouwen van de stek begon het te regen, tot een kwartier voor het einde. Het was er ook nog erg koud bij. De grote vissen lieten het afweten vandaag. We moesten het doen met de kleine vis. Deze waren goed op dreef, de een na de andere vis verdween in het net. Met de Feeder ging het zeer moeizaam, de vis beet heel voorzichtig.

Pechvogel van de dag was Henk Wilpshaar. Een kamikaze piloot reed het achterste deel van zijn hengel doormidden.

Om 12 uur kwam Annie met de gehaktballen. Heerlijke warme gehaktballen. Annie nog bedankt namens alle hongerige  vissers.
Na de weging van de vis, worden de winnaars verblijd met een groot vleespakket.
Het bestuur heeft alleen positieve reacties ontvangen, dus mogen we van een geslaagde Visdag spreken.
Binnenkort hoop ik iedereen weer te zien, onder warmere omstandigheden, bij de verrassing koppel wedstrijd (alleen voor leden) op 9 oktober 2022.

Met vriendelijke groet,

Henk Smit