Uitslag koppelwedstrijd 10 oktober 2021

Wat komt er allemaal bij kijken om zo’n wedstrijd te organiseren.
De commissie is al een week van slag. Druk in de weer om het parcours te verkennen-visplekken keuren- voorvissen en schema’s maken.  Wanneer dan alles voor elkaar is, komt er donderdag een afzegging. Schema is  helemaal in de war en opnieuw wordt er gerekend.
Vissers worden gevraagd om de plek op te vullen. Joop Wolters meldt zich aan en iedereen is weer happy.

De visdag zelf is niet iedereen op de hoogte dat we een uur later beginnen dan normaal. Zijn het de zenuwen voor de wedstrijd? Waar blijft iedereen toch? Gelukkig is iedereen uiteindelijk toch op tijd. Na de loting vertrekt een ploeg naar de Emco en de andere  ploeg naar de Dibo. Het weer is uitstekend. Lekker zonnetje en bijna geen wind. De zonnebrillen komen tevoorschijn. ‘

Helaas is de vis bang voor obesitas, want ze bijten heel voorzichtig. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Ik denk mede door de voerformule’s (geheim 😊). Helaas er worden geen deurmatten (brasems) of zeelten gevangen. We moeten tevreden zijn met kleine vis.

De morgen vliegt voorbij. Na wat haperingen, de  auto wilde niet starten, komen we allemaal weer bij elkaar om de balans op te maken. Na wat rekenwerk wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt .Dit jaar is gekozen voor het totaal gewicht. Bovendien gaat elke visser met een droge en een leverworst naar huis. Hieronder vindt u de uitslag.

Graag tot volgend jaar,

Henk Smit